0 0
Read Time:59 Second

România ia măsuri active în domeniul ocupării pentru a avea locuri de muncă decente, locuri de muncă mai multe şi mai bine platite, precum şi o societate incluzivă, a afirmat ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu.

Potrivit unui comunicat remis AGERPRES, Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu a participat joi la Forumul Inaugural al Coaliţiei Globale pentru Justiţie Socială, eveniment desfăşurat în marja celei de-a 112-a Conferinţe Internaţionale a Muncii de la Geneva, în Elveţia.

„România a aderat la Coaliţia Globală pentru Justiţie Socială în principal datorită faptului că împărtăşeşte şi susţine valorile pe care aceasta le promovează. Şi noi credem şi acţionăm pentru tratament egal şi corect, respectarea drepturilor omului şi drepturilor în lumea muncii. Creşterea economică trebuie să să se regăsească în creşterea nivelului de trai al fiecărui cetăţean. România ia măsuri active în domeniul ocupării pentru a avea locuri de muncă decente, locuri de muncă mai multe şi mai bine platite, precum şi o societate incluzivă. Alte obiective majore vizează dezvoltarea sectorului de economie socială, protecţia socială, intensificarea dialogului social şi creşterea nivelului de acoperire a negocierii colective. Construim un viitor cu dreptate socială pentru toţi!”, a declarat ministrul Muncii, în comunicat.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %