0 0
Read Time:2 Minute, 1 Second

Revitalizarea platformelor industriale  a fost unul dintre  subiectele  aduse în discuție în cadrul unei conferințe de presă ținută de candidatul PNL la Primăria Câmpulung, Norris Măgeanu săptămâna trecută, subiect ce era trecut în agenda sa de lucru încă de la începuturile campaniei sale de promovare ca viitor candidat al PNL la Primăria Câmpulung.

Rămas în „stand by”, iată că acum, acestuia i-a sosit „sorocul” și iată că după multă informare, consultări, discuții cu oameni importanți din din industrie și antreprenoriat s-a bătut în cuie, organizarea unei conferințe care aduce la Câmpulung, oameni extrem de importanți din administrațiile centrale  care pot să ofere soluții în deblocarea unor zone din Câmpulung  care nu s-au clintit în ultimii 30 de ani. Atragerea de investitori,  și a creării de locuri de muncă este un deziderat pe care Norris Măgeanu vrea să-l respecte. T.P

„După ce am înțeles care sunt nevoile comunității din Câmpulung, am început să lucrăm și să începem să construim și să aducem aici toți factorii care pot schimba situația actuală și pot aduce beneficitate zone.

Și, în acest sens, a reieșit nevoia unor consultări, a unor conferințe în care membri importanți din administrațiile centrale să interacționeze cu factori locali din firme, companii, antreprenori precum și cetățeni și membri ai administrației locale.

Astfel, joi, 4 aprilie 2024, după amiază, vom organiza la Câmpulung, una dintre cele mai importante conferințe care s-a întâmplat aici în ultimii 30 de ani, și este vorba de revitalizarea platformelor industriale, o conferință care aduce aici oameni extrem de importanți care pot săofere soluții în deblocarea unor zone care nu s-au clintit în ultimii 30 de ani.

Vor fi prezenți: președintele ANRE, vicepreședintele ANCOM, directorul Fondului Național de Garantare a IMM -urilor, oameni din conducerile unor întreprinderi destul de importante, președintele NUCLEAR ELECTRICA, un membru al boardului dacă nu, chiar CEO de la OMV Petrom.

Va fi prezent, desigur, și un reprezentant al LANDMARK Câmpulung, compania care a preluat platforma ARO și  nu vor lipsi antreprenorii locali.

Cu toții ne vom întâlni și vom prezenta soluții, vom dialoga cu cei prezenți și vom răspunde la orice întrebare care face referire la modul cum se pot face pașii importanți pentru aducerea de investitori, crearea de locuri de muncă, creșterea salariilor celor care lucrează în Câmpulung.

Evenimentulva fi găzduit de un restaurant local, începând cu ora 16.00″, a declarat candidatul PNL Câmpulung la Primăria Câmpulung, Norris Măgeanu

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %