0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Notele de la simularea examenului de BAC pot fi trecute în catalog, la cerere. În intervalul, 22-31 martie 2021, se desfășoară, la nivel național, simularea examenului de bacalaureat, sesiunea 2021. Obiectivele simulării sunt reprezentate de familiarizarea elevilor cu rigorile unei examen real și otimizarea rezultatelor obţinute de către elevii din învăţământul preuniversitar la finalul studiilor liceale.
Subiectele au fost elaborate pe baza conţinuturilor şi competenţelor asociate acestora prevăzute în programele de examen pentru bacalaureat, timpul destinat elaborării unei lucrări scrise fiind de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.
În vederea protejării elevilor, dată fiind perioada de pandemie, elevii au fost așezați câte unul în bancă, dar doar elevi din aceeași clasă, în ordine alfabetică.
Astfel, la nivelul județului Argeș, simularea examenului național de Bacalaureat s-a desfășurat fără incidente, prezența în fiecare zi, pe probe fiind următoarea:
La limba și literatura română – elevi înscriși 5038, prezenți 3909
La proba obligatorie a profilului – elevi înscriși 5038, prezenți 3847
La proba la alegere a profilului și a specializării – elevi înscriși 5038, prezenți 3672.
Afișarea rezultatelor se va face în data de 31 martie 2021, notele obținute la simulare nu se contestă și nu se trec în catalog. Totuși, în situațiile excepționale în care se dorește consemnarea notelor în catalog, acest lucru se poate face în baza unei cereri scrise depuse de cei interesați.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %