0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Ieri, o bătrână de 80 de ani care locuiește pe strada Valea Unchiașului din Câmpulung, a ajuns la Spitalul Municipal Câmpulung cu arsuri la față și mâini după ce a fost victima unui accident casnic.

Totul a pornit de la o butelie pe care bătrâna a încercat s-o verifice pentru a vedea dacă are scurgeri de gaze și cum altfel, putea face acest lucru, decât cu o brichetă care este o manevră total greșită în astfel de cazuri, dar care se știe, încă este folosită de cei mai în vârstă care au rămas cu aceleași practici învechite.

Așa cum era de așteptat, butelia nu a fost bine montată și în urma scurgerilor de gaze care s-au acumulat în încăpere, la aprinderea brichetei, a avut loc o explozie cumplită care a fost auzită de vecinii femeii.

Speriați, de ceea ce avea să urmeze, aceștia au sunat imediat la 112, pentru a cere ajutor specializat. Din fericire, bubuitura nu a fost urmată și de un incendiu dar a avut ca rezultat rănirea femeii care s-a ales cu arsuri la față și mâini, astfel încât a fost necesar transportul ei la spital pentru a primi îngrijirile necesare.

Acum, aceasta se află în afara oricărui pericol, dar cu siguranță nu va uita această  zi care pentru ea putea să fie și ultima.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %