0 0
Read Time:2 Minute, 10 Second

Ipocrizia Elenei Lasconi dar și a city managerul, Ioana Marcu se pare că nu are limite și asta s-a văzut clar tot ieri, când după prezentarea făcută  celor din presă în legătură cu delegația venită special la Câmpulung pentru a vizita Castrul Roman Jidova în urma demersurilor făcute de Primăria Câmpulung ca acesta să fie înregistrat ca sit istoric, cele două nu au ezitat să se plângă de ordonanțele de austeritate impuse de guvernanți.

După ce Elena Lasconi s-a plâns că acestea i-au cam „stricat” ploile( de parcă numai ei!!!) și vezi Doamne, nu mai poate organiza spectacolele din preajma Crăciunului și  de după   dar și că nu mai poate aduce la Câmpulung patinoarul mult visat de ea așa cum a făcut anul trecut, Ioana Marcu i-a „ținut” isonul, că știți  vorba aia „Cum e turcul,  și pistolul!” și nu a ratat nici ea  momentul ca să înceapă  să se vaite de „sărăcia” din Primărie dar nu a uitat în schimb,  să menționeze că și la alții este la fel, reușind să-i facă de bau bau pe cei 7 membri ai delegației care săraci fiind pământului, au venit cu buzunarele goale la Câmpulung, doi dintre ei tocmai din Marea Britanie căci au avut bani doar de-o ciorbă.

Văzându-i cât sunt de săraci, evident că în marinimia lor,  s-au aliat cauzei și au împărțit pe din două nota de plată pentru a mai spăla din rușine, așa încât au dat și ultimii bani din Primărie. Ca-n filmele indiene! Îți vine să plângi, nu alta! Ceva de genul : „Cine se pune bine cu mine, îi dau haina de pe mine!”

Vă dați seama, ce sărăci sunt cei care lucrează la stat? Ăștia dacă nu le dă statul bani să facă ceva anume,  ori dacă le taie conducta cu bani, „mor de inaniție sub un  bob de mazăre” dar nu ar soate, ferit- a sfântul,  un ban din buzunarul propriu pentru a nu cădea în ridicol. Nu, ei au mâini „numai de luat” precum popii! Mai mare râsul!  Și pentru a vă amuza puțin, ia citiți aici declarație incendiară:

 Ioana Marcu-city manager Câmpulung: „Și ca să înțelegeți cât de săraci suntem, masa de astăzi, pentru cei 7 parteneri veniți la Câmpulung pentru clasarea Castrului Jidova ca sit istoric s-a impărțit astfel: cei de la INP  au avut de cheltuit per/ persoană,  suma de 23 de lei și diferența am pus-o noi, Primăria Câmpulung din ultimii bani pe care-i mai aveam și suma s-a ridicat la 190 lei”. Ăsta da, act de caritate! Tatiana PETRESCU

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %