0 0
Read Time:1 Minute, 48 Second

Finalizarea cu brio a primei etape de dărâmare a garajelor este fără dubiu un succes al primăriței Lăsconi și asta pentru că foarte mulți dintre noi am fost sceptici în această privință. Însă, acest succes s-a lăsat cu multe pierderi de capital electoral, pierderi pe care Lăsconi cu greu le va putea recupera sau probabil, niciodată ținând cont de ceea ce se întâmplă la ora aceasta în politică. Pentru că atunci când am scris despre acest episod care s-a lăsat cu finalizare, mulți dintre cei care au citit articolul ne-au trimis foarte multe mesaje cu poze unde mai tronează încă garaje. Dar, trebuie să le reamintim acestora că în prima etapă a demolărilor au intrat 148 de garaje ai căror proprietari au fost somați să le dărâme până pe 1 septembrie. Și, până la această dată au fost rase, 144.În Vișoi, au fost demolate toate, iar în Grui, au mai rămas doar 4 proprietari care au promis că se vor conforma cerințelor impuse de Primărie. Mai trebuie să specificăm că în Grui, au fost vizate suprafețele de teren ce aparțin blocurilor: P1, P2, P3, P4, P5,P6, P7, P8, P9 iar în Vișoi, au fost vizate suprafețele de teren aferente blocurilor: D23, D24, D25 și D25 bis.
După încheierea acestui capitol I al demolărilor, primărița Lăsconi, vrea să continue acest capitol cu demolarea centralei termice și a copertinei din parcarea din Vișoi, mai precis, în spatele blocurilor de pe strada Alexandru cel Bun, pe partea cu Carrefour și Moll dar și copertina de la Grădiște.
Cum la sfârșitul acestei luni, expiră cele trei luni de prelungire a contractelor de închiriere pentru restul de 721 de proprietari de garaje, la fel cum s-a procedat la cei 138, vor intra și ei în procedura de somare ceea ce înseamnă că au la dispoziție două luni să -și dărâme coșmeliile pe gratis că apoi, totul este pe banii lor. Din declarația lui Lăsconi reiese că până la 30 iunie 2021, Primăria, a încasat chirii de la 859 de construcții provizorii; garaje, magazii, copertine însă numărul real este undeva la 1500. Ce va pune în loc, vom vedea!!!!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %