0 0
Read Time:3 Minute, 29 Second

Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu a fost cea care a considerat că alegerea lui Georgel Mădulărea este cea mai bună formulă pentru Câmpulung în lupta pentru fotoliul de primar al Câmpulungului la alegerile din 9 iunie.

Și, a făcut acest lucru, convinsă că acesta va avea argumentele forte cu care să-i convingă pe câmpulungeni:  că partidul din care face față, PSD este cea mai bună opțiune pentru ei și Câmpulung, în condițiile în care ceea ce a livrat  în acești 4 ani, actualul primar, Elena Lasconi este pe departe ceea și-au dorit atunci când i-au acordat votul de încredere.

Din păcate, dezamăgirea a fost mare dar și frustrarea, la fel de mare.pentru că nu se așteptau ca Elena Lasconi să le dea o mare ȚEAPĂ, să-i MINTĂ și să facă NIMIC, dar absolut NIMIC pentru Câmpulung. 

Este  așadar, timpul SCHIMBĂRII și acest lucru poate deveni realitate chiar pe 9 iunie.

PSD Câmpulung pornește la luptă cu un câmpulungean, unul de-al nostru care cunoaște doleanțele câmpulungenilor, știe și înțelege care sunt nevoile și ce-i trebuie Câmpulungului pentru a redeveni o emblemă. 

El nu este singur, are în spate o echipă redutabilă care îl susține și îl va ajuta să-i convingă pe câmpulungeni că el este cartea câștigătoare pentru Câmpulungul care  poate să își recapete  strălucirea de altădată.

Vom vedea dacă GEORGEL MĂDULĂREA va reuși să schimbe culoarea Câmpulungului din albastru în roșu.  Și acest lucru depinde numai de câmpulungeni.  Lupta se anunță acerbă pentru că Elena Lasconi nu va renunța așa de ușor la….”tron”. Tatiana PETRESCU

Simona Bucura Oprescu: „Cel mai important este să redăm speranța câmpulungenilor”

Simona Bucura Oprescu: „Este un moment important pentru Câmpulung, astăzi, fiindcă în echipă, colegi de la Câmpulung împreună cu conducerea Organizației Județene PSD ne-am desemnat candidatul pentru funcția de primar al municicipiului Câmpulung. Eu știu că întotdeauna munca stăruitoare învinge totul.

Sunt sigură că în săptămânile și  lunile care vor urma, colegii noștri vor merge la fiecare câmpulungean și le vor spune cât de important este ca împreună cu ei să redăm măreția Câmpulungului, să deblocăm dezvoltarea Câmpulungului, așa cum am deblocat Bulevardul.

Fiindcă acolo unde ei s-au certat și nu s-au înțeles, acolo unde am avut ani de zile de blocaj, atunci când prefectul a plecat, colegul nostru, subpregectul Minciunescu, a luat decizia de a nu continua situația de litigiu în instanță, și de a rămâne în zona care chiar dacă nu noi, eram cei care aveam aici, primar la Câmpulung, să vedem ce este cel mai important pentru locuitorii din Câmpulung: să continuăm dezvoltarea acestuia, inclusiv pentru proiectul pentru Bulevard.

Pe lângă asta, eu cred că cel mai important este să redăm speranța câmpulungenilor.

Dar acest lucru nu poate fi dat cu discursuri, promisiuni ci din fapte  și  faptul  că  PSD  este o echipă care poate, are susținere și susține echipa de la Câmpulung și că prin noi,se poate face mai mult la Câmpulung!

Să știți că de-abia aștept alegerile de pe 9 iunie, fiindcă știu că în ceea ce ne privește, venim în fața câmpulungenilor cu un om de-al lor, un om bun, respectuos.

Nu cred că în Câmpulung sau Organizație este cineva care ar putea să-i reproșeze lui Georgel Mădulărea că, indiferent care a fost situația în care a fost pus cu el, acesta nu a fost un om respectuos, care a ajutat și care a știut să lase loc de bună ziua și să fie aproape de fiecare câmpulungean.

Astfel, cu respectul  și modul de a fi al domnului Mădulărea, cu echipa de la Câmpulung dar și cu cea de la Județ, și de noi, toți ceilalți colegi, senatori și deputați SPERANȚA la Câmpulung poate să devină o CERTITUDINE de a reda măreția Câmpulugului!

Contez pe dumneavoastră, pe reprezentanții presei locale din Câmpulung pentru a avea o campanie în care și cu ajutorul dumneavoastră și datorită dumneavoastră, mesajul nostru să ajungă la Câmpulung, la fiecare dintre câmpulungeni, astfel încât, în cunoștință de cauză votul acestora să fie cel care transformă speranța în certitudinea de dezvoltare a Câmpulungului. Doamne ajută, să fie cu folos pentru Câmpulung!”, și-a încheiat aceasta mesajul.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %