0 0
Read Time:55 Second

NU MAI FOLOSIȚI APA POTABILĂ PENTRU UDAT!!

Vă reamintim că apa potabilă nu are destinație de apă menajeră sau industrială, ca să poată fi utilizată în scop agricol!!!

În perioada caniculară utilizarea apei potabile în scop menajer conduce la perturbări ale furnizării pentru ultimii consumatori ai sistemului de alimentare cu apă, în special pentru cei aflați în zone mai înalte. Deja, de mai multe zile, ne confruntăm cu această problemă în toată aria de operare – mun. Câmpulung și comunele limitrofe.

Insistăm să facem apel la fiecare abonat al nostru pentru a înțelege gravitatea unui gest care pare nesemnificativ, cum este udatul grădinilor sau gazonului!! În acest timp, alți abonați rămân fără apă potabilă mai multe ore, chiar în perioada de vârf de caniculă!!

Într-o asemenea situație de criză, utilizarea apei potabile pentru udatul grădinilor sau a spațiilor verzi constituie contravenție și se sancționează cu amendă, conform Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare – (art. 87, pct.12) – „nerespectarea de către utilizatorii de apă a obligaţiilor legale care le revin privind gospodărirea raţională a apei.”

 

 DIRECTOR GENERAL, ing. Mihail VASILESCU

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %