0 0
Read Time:2 Minute, 30 Second

Zilele trecute, în cadrul unei emisiuni electorale găzduită de Muscel TV, candidatul PUSL Câmpulung pentru Consiliul Local, Virgil Stoica proaspăt înregimentat politic a aruncat bomba în curtea Spitalului Municipal Câmpulung făcând o declarație incendiară care îi viza direct pe managerul Florea dar și pe consilierul pe Sănătate al Elenei Lasconi, Andrei Aron.

Angajat al acestei unități sanitare, Virgil Stoica  s-a dezis de grupul useriștilor din Spital  sau mai bine zis, a fost „aruncat” din barcă și , supărat pe gestul lor, și-a zis să se le dea o primă lecție asta pentru a vedea domnii cu cine stau de vorbă. Pentru distracție, acesta le-a fixat metaforic  câte o țintă pe frunte lui Aron și Florea  și a început să tragă asupra lor. Numai că cei doi, habar nu au de ce le pregătește „amicul” Stoica care este depozitarul unor informații top secret despre cam toată gașca useristă strânsă în jurul celor doi poli …negativi. De tirul săgeților  sale nu a scăpat nici Elena Lasconi pe care o acuză că se laudă cu lucruri pe care nu le-a făcut, dar nu ne-a spus nicio noutate!

Fără să stea prea mult pe gânduri, proaspătul înregimentat politic, a detonat prima bombă și ceea ce a declarat, le bagă în mare încurcătură pe cele două „ținte”. Noi, ne oprim aici cu comentariile pentru că nu vrem să stricăm frumusețe de declarație:

„Pe mine ce m-a deranjat foarte mult, au fost aceste proiecte cu care doamna primar se laudă că le-a făcut la Spital. Și, mai ales atunci când am auzit că Spitalul nu a făcut nimic și că domnul Aron a spus că banii Spitalului sunt și ai Primăriei.

Vreau să vă spun că la Spital s-a muncit foarte mult și se muncește în continuare. Pentru că banii cu care Spitalul a construit și Secția Oncologie și a modernizat o parte dintre  secții sunt din banii Spitalului. Deci, doamna Lasconi atunci când a venit la Câmpulung,  aceste investiții existau!

Vreau să vă  mai spun că la ora actuală, stăm de 6 luni la Secția Medicală cu o jumătate de etaj  în lucru pentru că nu vrea conducerea Spitalului să-și dea acordul pentru HOLCIM ca să  putem beneficia de o sponsorizare  întrucât, ei și-au exprimat dorința  să ne cumpere tarketul pentru tot spitalul și mi s-a spus că așteaptă o adresă oficială dacă dorim să ne ajute.

După ce eu am avut discuții cu Holcim, am făcut ofertele și  m-am dus  cu ele la doamna Florea  să mi le semneze dar dânsa  mi-a spus că „așteptă o ofertă de la domnul Aron”.

Iată că au trecut 6 luni și noi  tot așteptăm această ofertă. Așa că noi stăm blocați cu o jumătate de etaj  care a fost pregătit de angajații spitalului și spitalul nu trebuie  decât să asigure bani doar  pentru manoperă. Mai mult, cei de la etajul III,s-au străduit și au obținut  și ei bani din sponsorizări”, a declarat acesta.

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %