Zilele Porților Deschise la Fabrica de ciment Holcim din Câmpulung
Holcim România deschide pentru publicul larg porțile uneia dintre cele mai performante fabrici de-ale sale, la nivel global – fabrica de ciment din Câmpulung;
La evenimentul care va avea loc în perioada 30 august – 1 septembrie, vizitatorii vor interacționa cu specialiști în domeniul cimentului;
Tot atunci, vor avea loc și sesiuni de informare pentru cei interesați de oportunități de angajare în cadrul fabricii.
Câmpulung, 20 august 2024 – Holcim, unul dintre cei mai importanți producători de ciment din România, anunță organizarea evenimentului ”Zilele Porților Deschise” la fabrica din Câmpulung.
Evenimentul, care va avea loc în perioada 30 august – 1 septembrie 2024, oferă publicului larg posibilitatea de a descoperi tehnologia avansată și procesele moderne de producție a cimentului, prin tururi ghidate ale fabricii și interacțiuni cu specialiști din domeniul cimentului.
Tot atunci vor avea loc și sesiuni de informare cu privire la oportunitățile de angajare în cadrul fabricii. Compania are disponibile 25 de locuri de muncă, la nivel local, fiind în căutarea unor specialiști din domenii variate, precum resurse umane, instalații electrice, project management, sănătate și siguranță, dar și altele.
„Zilele Porților Deschise a devenit deja un eveniment de tradiție în comunitatea argeșeană, mii de oameni trecând pragul fabricii noastre la mai multe ediții. Ne bucură curiozitatea publicului și plăcerea de a reveni la noi.
Aceste eveniment este o dovadă a transparenței noastre și strânsei legături pe care o avem cu comunitatea. Și nu în ultimul rând, demonstrează și sentimentul de mândrie pe care-l avem pentru profesionalismul colegilor, implicarea noastră în dezvoltarea locală, dar și pentru realizările noastre, în general”, a declarat Cornel Banu, director industrial Holcim România și Republica Moldova.
Din 1999, de când fabrica de ciment funcționează ca parte a Grupului Holcim, aceasta a demonstrat un angajament solid pentru dezvoltarea comunității, numai în ultimii 7 ani contribuind cu sponsorizări în valoare de peste 12 milioane de lei în zone, precum: Câmpulung, Valea Mare, Stoenești, Bughea de Jos, Bughea de Sus, Lerești, Albeștii de Muscel sau Cetățeni.
Printre inițiativele susținute, se numără: dotarea spitalului cu echipamente de ultimă generație, construirea și renovarea parcurilor și locurilor de joacă pentru copii, modernizarea școlilor, promovarea energiei verzi, precum și alte proiecte menite să îmbunătățească viața localnicilor.
În plus, compania a sprijinit sau dezvoltat mai multe programe educaționale pentru noile generații, dintre care: ABCdar pentru Viitorii Profesioniști, Exploratori de Viitor, Atelierele Holcim, Profesii Bine Cimentate și Școala Tehnică Holcim.
Holcim România investește constant în modernizarea și retehnologizarea operațiunilor. Fabrica de ciment din Câmpulung este una dintre cele mai performante fabrici Holcim, la nivel global, și un pilon important, la nivel național, în producția de ciment cu emisii scăzute de carbon. Dintre produsele Holcim inovatoare, amintim soluțiile sale durabile Holcim Performo BCA, Prozid și ECOPlanet PLUS.
***********************
Despre Holcim România
Grupul de companii Holcim România include Holcim România (două fabrici de ciment în Câmpulung și Aleșd, o fabrică de BCA la Adjud, o stație de măcinare, 28 stații de betoane, patru stații de agregate, două stații de lianți speciali, trei terminale de ciment, trei puncte de lucru pentru pre-tratarea deșeurilor – prin Geocycle și Somaco Grup Prefabricate (cinci fabrici de prefabricate).
Grupul de companii Holcim România activează în zona producției de materiale de construcții performante, având ca principal obiectiv tranziția către o afacere complet sustenabilă, prin dezvoltarea unor produse cu amprentă de carbon cât mai redusă și printr-o preocupare constantă pentru protecția mediului. Toate proiectele companiei lucrează în sinergie pentru consumul responsabil de resurse naturale, utilizarea de tehnologii eficiente energetic, reducerea emisiilor, scăderea impactului din transport prin optimizarea traseelor de distribuție și prioritizarea mijloacelor cu consum redus de combustibil.
Specialiștii Holcim dezvoltă materiale pentru viitor bazându-se pe inovație și digitalizare, având ca principali vectori responsabilitatea socială și față de mediu, pentru comunități mai sustenabile, într-o economie circulară. În total, Grupul Holcim România are aproximativ 2000 de angajați.
Average Rating