0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Din cauza pandemiei, majoritatea spitalelor suport covid se confruntă cu o lipsă acută de personal și acest lucru se resimte la nivelul tuturor spitalelor din țară. Medicii, asistenții medicali sunt epuizați și nu mai fac față acestei situații și de ce să nu recunoaștem, mulți dintre ei au renunțat să se mai înhame la o astfel de sarcină, care i-a depășit. Nici Spitalul Municipal nu face excepție de la această regulă și pentru a mai da posibilitatea cadrelor medicale să se mai relaxeze încearcă să le aducă forțe proaspete. Și dacă au reușit să angajeze o serie de medici, iată că acum, conducerea interimară a Spitalului scoate la concurs o serie de posturi pe asistent medical și personal auxiliar. Iată care sunt posturile scoase la concurs:
Asistent medical generalist principal PL= 8 locuri;
-Brancardier;
-Muncitor calificat I = 3 locuri;
-Asistent principal de Laborator PL;
Anunțul arată cam așa: Spitalul Municipal Câmpulung organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale vacante de asistent medical generalist I PL în cadrul Secției Boli Infecțioase, Compartiment Neurologie, Compartimentul Cardiologie, Compartimentul Psihiatrie, Ambulatoriul de Specialitate-Cabinet Pediatrie, Ambulatoriu de Specialitate-Cabinet Boli de Nutriție și Diabet, Ambulatoriu de Specialitate- Compartimentul O. G. Concursul se va organiza conform calendarului următor:
19 mai 2021, ora 12.00: proba scrisă;
24 mai 2021, ora 10.00: proba interviu.
Relații suplimentare se pot obține la Spitalul Municipal Câmpulung , cu sediul în str. Dr. Costea, nr.8, Jud. Argeș., tel. 0248/510.100 interior 101.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %