0 0
Read Time:2 Minute, 6 Second

Nefiind capabilă să ofere campulungenilor punerea măcar parțiala în aplicare a promisiunilor din campania electorală, acum, la parcurgerea a patru luni de mandat, irosit doar cu „fițe” și „figuri” de prompteristă, găsim peste tot „infuzia” de ședințe foto, în care ne arată convingător cum nădușește ea de atâta arătat cu degetul. La o privire mai atentă, constatăm cum gestica primariței se aseamănă în multe momente cu cea a defunctului lider al Duduienilor, EMI Pian ! Pentru că doar la el și ai lui. am văzut în toate fotografiile „simbolistica” degetelor, de regulă ale mâinii drepte. Ne-am fi așteptat ca prin asta, „doamna nr 1” a urbei să valideze un succes, ceva, dar de unde. Salută fraierii care au votat-o și pe care speră să-i ducă cu presul întreg mandatul. Ea nu înțelege că nimeni nu-i va mai scrie pe prompter ce trebuie să facă în Primărie, aici treaba e așa: știi și faci! Lumea convingându-se că EȘTI ÎN STARE, sau HABAR NU AI , și din nou, lumea se convinge. De patru luni, nu am identificat nicio strădanie de a aduce bani la bugetul local, nici din acele acțiuni de lobby pe care le trâmbița în campanie, dar nici din inițiative locale ( Doamne câte stau nevalorificate)!
De patru luni, nu a fost în stare să identifice o echipă de tineri deștepți și inventivi cu care deja să înceapă să abordeze proiecte ( sau poate a făcut și merge pe blat tot ca zulufatul, să nu știe lumea), altfel le vedeam pe portal la „Transparență decizională” . Iată o altă promisiune neîndeplinită!
De patru luni, n-a scos o vorbă despre dezvoltarea sportului câmpulungean, mai ales a fotbalului despre care ne aburea că la relațiile ei, lejer ne va duce în liga secundă! Dar îi place să se afișeze la premierile altor sportivi pentru noi ședințe foto!
Ea e „lăcătuș”, o mare maestră în lacăte și uși ( pare că are o obsesie pentru cei predispuși spre adulter, fie și doar închipuit), testări cu fiola, circ în public să pară la lume că e activă. Doar că reușește să facă mult, mult circ!
Coană mare, ai noroc de Opoziție ntângă pentru că altfel până acum, începeau să se strângă semnăturile în vederea trimiterii acasă împreună cu neomarxiștii atei, pe care deocamdată-i premiezi pentru înjurăturile de pe Facebook!
Dacă vei continua să-ți dovedești nepriceperea și să o ții tot în figuri de Pro Tv, tare ne temem că după Paște. se vor găsi unii să-ți dea mersul! Trinomul muscelean!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %