0 0
Read Time:1 Minute, 56 Second

Ca reacție la propaganda denșănțată proferată de o parte a presei muscelene, ne propunem să aducem în atenția dumneavoastră unele adevăruri și aspecte ale vieții sociale, politice și economice din urbea noastră, mai puțin cunoscute și în general evitate de cei ce se cred liderii media în municipiul Câmpulung. Deunăzi, a apărut în ziarul propagandei noii administrații o stire despre înființarea unui noi post ce se va hrăni serios tot din amărâtul de buget public, așa numitul „City Manager”.
După ce distinsa consiliera Irina Marcu care se află în intenția principală de a fi numită în acest post face o trecere în revistă a neșansei ghinionului trăit în adolescență cu unele probleme de sănătate, dar și o grea pierdere familială, pentru care are și compasiunea noastră, continuă cu înfierarea cu mânie proletară a baronilor locali, dar din păcate fără să precizeze care ar fi aceștia în opinia domniei sale, generând confuzii. Și mai ales cum au devenit ei baroni? Este foarte bine că abordează asemenea teme, dar este necesar să vină și cu precizări!
Dar, ce să vezi, domnia sa primește drept recompensă a muncii politice depuse, în special, în zona injuriilor agresive adresate adversarilor politici, mai ales în campania electorală a grupării neomarxiste de care aparține, nou înființata funcție de City Manager, dătătoare a unei simbrii cu mult peste 100.000 euro pe durata mandatului. Păi, asta nu miroase puțin a corupție distinsă doamnă primar și consilieră locală?
În altă ordine de idei, în campania electorală muncită de domnia voastră, ați promis un volum întreg de realizări, asupra cărora vom reveni pas cu pas, dar nu ați suflat o vorbă că, la un moment dat, depășită fiind de problematica funcției și, în criză de idei, veți pasa o mulțime de responsabilități altei persoane, respectiv acestui „City Manager”, care într-un fel, devine paratrăznetul măsurilor Administrației. Păi, electoratul v-a votat pe dumneavoastră, nu pe City Managerul căruia doriți să-i pasați responsabilitățile, probabil neajungându-vă timpul pentru interminabilele ședințe foto, cu rolul de a va promova permanent. Ne vom întâlni în curând cu o succintă trecere în revistă a „realizărilor” domniei voastre, la patru luni de mandat. Pentru a patra oară, vă întrebăm dacă există vreo legătură între distinsul dumneavoastră soț și avocat și uzurpatorul sănătății câmpulungenilor prin substanțe nocive!? Adică dacă-l asistă sau nu?
Trinomul muscelean

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %