0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Trebuie să ne amintim că în momentul în care distinsa momârlancă de pe plaiurile Hațegului s-a hotărât să candideze la funcția de primar al Câmpulungului, simțind „terenul șubred” , nu a pus nicio clipă problemă apartenenței sale la Uniunea Salvați România ( oare de ce „salvați” și nu „salvăm”?). Ulterior, a aderat la acest grup neomarxist pentru că și-a dat seama că-i trebuie și puțină mașinărie politică în spate, iar PNL cu care acum se află într-un love nedestructibil nu a dorit-o. Și uite așa, Lăsconi, a devenit motorul acestor „neicanimeni” , fără doctrină, fără morală, fără rușine, dar mai ales fără Dumnezeu. Mai mult, i-a făcut peste noapte majoritari în Consiliul Local, cu veleități de pretenții la „cașcavalul” public! Iar de atunci, zilnic, se străduiesc să mai „pape” câte un ciolan, după posibilități.
Regăsim aceleași opțiuni de rapacitate la nivel guvernamental, unde niște „limbrici” obraznici încearcă să-și impună legea, jucându-i pe andrele pe seniorii liberali, care fierb în suc propriu că li s-a redus tainul.Dacă toate astea nu ar avea consecințe atât pe plan local, dar mai ales național, am zice că asta e! Au mai fost și alții, dar periculozitatea impunerii acestui curent imbecil devine maximă, mai ales în conjunctura unei pandemie cu urmări imprevizibile.
Nu intenționez să o bănuiesc pe primariță de rele intenții, dar adăugând acestui cataclism politic neomarxist lipsa ei de pricepere, care este evidență de la zi la zi, dar mai ales ceea ce domnia sa încă nu știe în legătură cu „Eteria musceleană” care lucrează aici de circa 12 ani sub deviza „WE SERVE”, îi spun de pe acum că strădaniile domniei sale vor fi inutile!
Voi dedica în curând, câteva articole pentru a explica evoluția „frației” muscelene de la începuturi până în prezent! Trinomul muscelean

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %