0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Nu credeam că după ascensiunea dubioasă, integrarea lor obraznică în conducerea statală sub oblăduirea omului cu geaca roșie, pe fondul superpedelizării peneleului traditional, hoardă imbecilă de neomarxiști vor încerca să atenteze la una dintre componentele de bază a ființei naționale românești: RELIGIA!
Băi, jigodiilor cu figuri triste de pseudosfinți impotenți, până aici, că vă spulberăm!!!!
Uitați românilor pe cine ați ales : o primăriță de sector franțuzoaică ce spune că „occidentul nu mai are nevoie de religie, de credință”! Să ne așteptăm ca în curând, să spună la fel și a noastră? Deși, în comunitatea de momârlani unde s-a născut și trăit până la adolescență, religia, credința în Dumnezeu, sunt repere esențiale pentru comunitate! Dar…mai știi cum te schimbă neo-marxismul deșănțat? O altă imbecilă a actualei puteri haștagiste, demnitar de Stat, adjunct al șefului farmacologiei naționale, invită autoritățile decizionale să nu mai acorde bătrânilor asistența cu medicamente esențiale, cu alte cuvinte: SĂ-I LASE SĂ SE ÎMPUȚINEZE!
Sigur că discuția poate fi mult mai amplă și ea se leagă de dorința marilor magnați financiari și implicit a marilor puteri, ai căror discipoli se află la originea acestor jigodii neomarxiste ce vor să ne pună piciorul pe grumaz! Omul cu geaca roșie face parte dintre ei! ASTA AȚ VOTAT ROMÂNILOR !!! Trinomul muscelean

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %