0 0
Read Time:1 Minute, 36 Second

Medicul Adina Alberts își înfruntă colegii de breaslă în ceea ce privește eficiența celui mai controversat medicament anti-COVID, aflat acum pe piața din întreaga lume. Medicamentul pentru câini, ieftin și considerat ca fiind singurul profilactic în lupta împotriva COVID este, potrivit a zeci de studii clinice, un medicament minune pe care, din motive greu de înțeles, nu este introdus oficial în schema de tratament. Aceasta vine de această data cu afirmații menite să dea peste cap, cel mai probabil multe teorii. După ce a declarat recent faptul că, în momentul de față, se fac experimente de amploare pentru un mare salt în medicină, de această dată vorbește despre eficiența crescută a medicamentului pentru câini, Ivermectina.

”Acest medicament este MULT MAI BINE STUDIAT decât vaccinurile ARN m anticovid actuale”

”50 milioane de oameni se tratează anual cu Ivermectină. Este utilizată, studiată și folosită de peste 25 de ani… La sute de mii de pacienți (umani) tratați cu Ivermectină până acum, nu credeți că cel puțin dpdv al siguranței administrării, adică al reacțiilor adverse, acest medicament este MULT MAI BINE STUDIAT decât vaccinurile ARN m anticovid actuale?!?
Mi-e jenă de penibilul situației în care s-au poziționat niște colegi de breaslă! Medici care au susținut public, zilele trecute, că Ivermectina este un medicament doar pentru uz veterinar, și că este foarte periculos pentru om având efecte adverse groaznice.
Nu avem niciun motiv să denigrăm această substanță
Dacă unui jurnalist îi mai poți găsi o scuză atunci când propagă un neadevăr (cu condiția să-l rectifice public), unui medic (fie el și medic veterinar) ignoranța, autosuficiența sau interesul pecuniar imediat trebuie să atragă definitiv obrobiu public!
Nu avem niciun motiv să denigrăm această substanță. Studiile încheiate până în acest moment arată rezultate îmbucurătoare vizavi de eficiența Ivermectinei în lupta cu Covid. Sute de alte astfel de studii sunt în derulare în prezent”, a postat recent medicul Adina Alberts pe pagina de facebook.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %