0 0
Read Time:2 Minute, 3 Second

Mâine, victimele criminalului din Mihăești, Ramona Strâmbu și fiul ei de doar 15 ani, vor fi conduși pe ultimul drum. Ieri, sicriele celor doi, au fost ridicate de la Serviciul de Medicină Legală Argeş. La Mihăeşti, rudele femeii au îmbrăcat haine cernite și se pregătesc pentru înmormântare, durerea lor este fără margini.

Crima care a avut loc duminică în curtea bisericii Mihăeşti, și în urmă căreia o femeie și un băiat și-au pierdut viața într-un mod tragic, fiind practic, măcelăriți de fostul concubin al femeii a avut un ecou deosebit în toată țară. Orbit de gelozie, Irinel Ciobanu( 44 ani), din comuna Cetăţeni, a următit-o pe Ramona și pe băiatul ei în timp ce aceștia se duceau la cimitir şi i-a ucis mai întâi, pe copil, apoi pe femeie. Ucigaşul a încercat să se sinucidă după ce a realizat ce a făcut, tăindu-și gâtul. Din fericire, a fost fost imobilizat la timp de un polițist care practic, i-a salvat viața, fiind în scurt timp transportat la spital unde a fost dupus unei intervenții chirurgicale, și acum se află în afara oricărui pericol. Numai că, luni seara, rezultatul testului PCR recoltat de la criminal a fost pozitiv, fiind confirmat cu coronavirus. În aceste condiţii, bărbatul a fost mutat la Secţia Covid. Acolo este păzit, permanent, de poliţişti, oamenii legii fiind nevoiţi să poarte echipament de protecţie, combinezon şi mască. Este stabil, conştient şi a început să vorbească în şoaptă după operaţia de la gât.
Comunitatea este alături de familie
Ieri, sicriele mamei şi fiului au fost ridicate de familie de la Serviciul de Medicină Legală Argeş, fiind duse la Mihăeşti. “E tragedie mare. Amândoi stau acum, nemișcați în sicrie, o femeie bună era Ramona, iar copilul, ce vină avea, a nenorocit două vieți. Criminalul ăla era gelos că Ramona era cu bărbatul ăsta de acum. Omul ăsta o iubea, o diviniza, este distrus. El iubea și băiatul ei. Erau bine, dar uite necazul când vine… marți Ramona ar fi împlinit 38 de ani. Nu i-a mai apucat săraca.”, spune o rudă a femeii ucise. Preotul paroh am bisericii unde au murit cei doi, Marcel Popa, a precizat:” Joi, în jurul orei 11.30 o să ne ducem acasă. În jurul orei 12.00 venim la biserică și facem slujba religioasă. Comunitatea este alături de familie, noi suntem o comuna cu oameni pașnici, nu agreem asemenea comportamente. Dumnezeu să-i odihnească pe cei doi!” a precizat acesta.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %