Sâmbătă, a fost una din zilele dedicate curățeniei pentru Organizația Municipală PSD Câmpulung și când spunem curățenie, ne referim la adunarea gunoiului aruncat de nesimțiți pe malul Râului Târgului. Președintele interimar al PSD Câmpulung, Simona Bucura Oprescu a reușit ca de fiecare dată să strângă în jurul ei oameni care își doresc binele Câmpulungului precum și revigorarea PSD -lui local așa încât atunci când a sunat adunarea, la start s-au prezentat: subprefectul Ciprian Neculăescu, deputatul Vasile Pavelescu dar și de o parte a consilierilor locali câmpulungeni, simpatizanți și membri ai PSD. Înarmați cu cizme, mănuși și saci au atacat malul stâng al Râului Târgului spre partea de urcare pe porțiunea cuprinsă între podișca ce duce spre Stadion până la podul din Tabaci pe care l-au „ușurat” de gunoaie, PET-uri, materiale de construcții aruncate de leneșii urbei noastre. Au făcut acest lucru cu responsabilitate dar și cu bucuria lucrului bine făcut în dorința de a face din municipiul nostru unul curat și prietenos cu mediul. Aceste acțiuni vor continua de altfel și  putem spune că ele ar trebui să angreneze pe toți câmpulungenii cu simț civic, indiferent de vârstă pentru că numai așa arătăm că ne pasă de noi, de cei din jurul nostru și mai ales de copiii noștri care ar trebui să trăiască într-un mediu sănătos. Așa că, hai să arătăm că ne pasă de Câmpulung și să punem și noi, locuitorii lui, umărul pentru ca el să fie curat și frumos. Este o invitație lansată de PSD Câmpulung tuturor celor care vor să le urmeze exemplul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Simona Bucura Oprescu: ”  Este păcat că multe zone din Câmpulung Muscel, un oraș atât de frumos, sunt pline de gunoaie. Sunt gunoaie pe malul apei, pe rambleul căii ferate, în Râul Târgului.Prin acțiunea noastră încercăm să ne aducem contribuția pentru a avea un oraș cât mai verde, cu apă și aer cât mai curate.Câmpulungul merită mai mult! Vom continua cu astfel de acțiuni, la Câmpulung”

 

 

Vasile Pavelescu: ” Avem nevoie de aer cât mai curat, vrem să avem cât mai multă curățenie în Câmpulung, din respect pentru natură, pentru că din natură ne tragem cu toții seva „