0 0
Read Time:3 Minute, 9 Second

Aflat la al șaselea mandat, edilul Ion Pădureanu, s-a rodat în ale Administraţiei, lucru pentru care a reuşit să-şi atragă de-a lungul anilor, simpatii dar şi antipatii înverşunate, lucru normal într-o democraţie corectă. Şi, ca orice edil aflat la început de drum, la acel moment, Ion Pădureanu a avut şi realizări dar şi nerealizări. La acest ultim capitol a fost faultat în permanenţă de cârcotaşi care se vede treaba, orice ce ar fi făcut edilul nu i-ar fi putut mulţumi. În timp, edilul, a punctat încet dar sigur la toate capitolele: alimentare cu apă, şcoli, grădiniţe, cămine culturale, dispensare, drumuri, canalizare reuşind să facă lucruri pe care nimeni nu le visa. Dar, pentru a realiza toate acestea, primarul Pădureanu, nu a stat cu mâinile în sân ci a „pus osul la treabă”, şi-a format o echipă pe care se poate baza şi odată cu ei a trecut la atac. Şi dacă vorbim de atac, ei bine, edilul, are combatanţi cu duiumul, dar din fericire, aceştia sunt numai cu ….gura, că deocamdată, atât pot. Fire disciplinată şi organizată, edilul Pădureanu ascultă pe toată lumea şi mereu caută să rezolve problemele apărute în urbea pe care o conduce dar care uneori sunt supărătoare pentru unii dintre consătenii săi. A căutat mereu „să împace atât capra dar şi varza”. Nu a fost uşor pentru că nu i-a reuşit mereu şi astfel le-a dat apă la moară cârcotaşilor. Dar precum proverbului: „Câinii latră, ursul trece!” edilul şi-a văzut de treburile edilitare, bucurându-se de ce lasă în urmă. Cu toate acestea, Ion Pădureanu, continuă să creadă că a făcut cam tot ce le-a promis alegătorilor săi, ba chiar în plus şi că sloganul cu care i-a convins la alegeri „Cinste şi corectitudine!” îl va ghida în permanenţă să nu abdice de la principiile sale de om şi mai ales, de militar.
Dacă a făcut mult sau puţin pentru comuna sa, numai cei care locuiesc acolo pot să aprecieze, dar cert este un lucru: primarul Ion Pădureanu nu are de gând să „lase garda jos” şi pentru a le câştiga aprecierea dar şi respectul consătenilor este hotărât să muncească pe brânci pentru binele comunităţii. Anul acesta, are ca obiective: finalizarea investiţiei de reabilitare a reţelei de alimentare cu apă în satul Godeni la care a lucrat tot anul trecut, și se pregăteşte pentru una dintre cele mai mari dorinţe ale sale dar şi ale concetăţenilor săi: introducerea în comună a alimentării cu gaze pentru care deja a făcut primii paşi. Tatiana PETRESCU

„Pot spune că 2020 a fost în general, un an bun. Singura investiție pe care am demarat-o și pe care am finalizat-o a fost asflatarea Drumului Olteanu iar în paralel, s-a lucrat și la celelalte investiții demarate în anii anteriori. Pentru 2021, ne dorim să finalizăm alimentarea cu apă din satul Godeni, o investiție pe care sperăm s-o finalizăm cel târziu în luna martie. Această investiție a fost demarată în 2018, și a costat în jur de 2,5 milioane lei. A fost un proiect finanțat pe PNDL care a mai cuprins și asfaltarea Drumului Olteanu. Am depus prin asociaere cu Primăriile: Câmpulung, Stoenești și Cetățeni documantația necesară pentru accesare fonduri pentru o investiție ce vizează introducerea alimentării cu gaze în comună. De asemenea, am depus la FDI-CNI și la MDRAP un proiect pentru asfaltarea tuturor drumurilor din comună, echivalentul a 11 km. Țin să precizez că noi aveam un proiect depus la FDI în acest sens, dar finanțarea lui a fost oprită de guvernul PNL. În linii mari, în acest mandat mă voi focusa pe asfaltarea drumurilor și alimentarea cu gaze a comunei- investiție pe care și-o doresc toți locuitorii comunei”, a declarat edilul Ion Pădureanu.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %