0 0
Read Time:2 Minute, 44 Second

ACTUALITATEA MUSCELEANĂ împlineşte azi, 29 ianuarie 2021, 12 ani de luptă în tranşeele jurnalismului local. Primul număr al ziarului a apărut pe 29 ianuarie 2009. Timp de 12 ani, deşi nu a fost deloc uşor, satisfacţiile au venit pe măsura sufletului depus, dedicaţiei şi sacrificiului, pasiunii şi patriotismului celor care au fondat acest ziar şi echipei alese să-i fie alături. Contrar pariurilor făcute de unii cârcotași, cum că nu vom rezista mai mult de un an pe piața presei, ACTUALITATEA MUSCELEANĂ continuă să „trăiască” şi acum, în cea mai aspectuoasă formă şi conţinut integru, atât de necesar celor care citesc zi de zi presă.Nu negăm faptul că am trecut de foarte multe ori prin perioade de timp grele dar am ieşit de fiecare dată învingători. Ca o realitate recentă, avem chiar acestă criză universală pe care o parcurgem şi care a obligat foarte multe publicaţii să-şi oprească activitatea. Cu toate aceastea, ACTUALITATEA MUSCELEANĂ a rezistat și a continuat să apară sub tipar de fiecare dată, mai proaspăt, mai intens dar niciodată departe de adevăr. Mai mult, în ciuda uriaşelor presiuni şi a unei campanii dirijate de suprimare a ziarului, derulată cu complicitatea unor oameni de afaceri locali, nu ne-am dat bătuţi şi din ianuarie 2009 citiţi ziarul ACTUALITATEA MUSCELEANĂ care de foarte multe ori ” v-a spus ce alţii v-au ascuns”.
Cu multă muncă, pricepere și perseverență dar şi cu multe cicatrici căpătate aici, acasă, ziarul ACTUALITATEA MUSCELEANĂ se simte tânăr, învaţă zi de zi lecţii despre puterea şi responsabilitatea jurnalismului local şi vrea să meargă mai departe cu încredere, în ciuda tuturor dificultăţilor şi a contextului economic tot mai dificil. La împlinirea celor 12 ani, se pun dorinţe, aşa că vă invităm pe voi, cititorii noştri, să ne faceţi agenda editorială, să ne lăudaţi, să ne criticaţi, să ne daţi bineţe sau doar să ne citiţi.
Aşadar, vă invităm cu această ocazie pe toţi muscelenii care vor să ia atitudine faţă de tot ce este rău, sfidător şi aducător de nemulţumire să vă spuneţi părerea și prin intermediul ziarului online, www.actualitateamusceleana.ro și noi vă dăm garanţia faptului că veţi fi respectaţi aşa cum se cuvine. După 12 ani de presă scrisă a trebuit să ne adaptăm noilor cerințe și să avem și noi un ziar online. Însă nu vom renunța să ieșim și pe print pentru că așa am pornit în presa câmpulungeană și așa vom continua chiar dacă pentru noi a fost și continuă să fie foarte greu dar trebuia să ne adaptăm acestei cerințe a pieței care iată face ca presa scrisă să dispară încet dar ..sigur. În aceeaşi măsură, faptele frumoase, demne de adus în faţă, vor avea spaţiul meritat în paginile ziarului. Prin timp, printre laude şi sudalme, am trecut falnic, aparent nepăsători, chiar dacă insultele ” angajaţilor” politic ne-au durut uneori. Nu doar am scris despre oamenii care contează, dar am şi trăit schimbările aduse sau trăite de ei. Am fost în acelaşi timp un martor al evoluţiei mentalităţilor clasei manageriale şi a antreprenorilor. Am surprins în fiecare moment, tendinţele şi schimbarea exigenţelor şi valorilor la nivel local. Aşa am reuşit să ne revendicăm locul în presa musceleană. După 12 de ani de istorie cu bune şi cu rele, facem o reverenţă şi vă mulţumim!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %