0 0
Read Time:2 Minute, 43 Second

Bucurie imensă pentru edilul din Schitu Golești, Vasile Tudorel Miriță care la sfârșitul săptămânii trecute, a aflat că se află pe lista celor 81 de UAT -uri pentru care ministrul MDLPA le  semnează săptămânal pentru a primi finanțare pentru proiectele depuse. Este vorba de  proiectul pentru finanțare a investiției care vizează ” Canalizare menajeră și stație de epurare în comuna Schitu Golești, județul Argeș, etapa III (străzile laterale din satele Schitu Golești și Lăzărești și satul Costiță)” ce are alocată suma de 16.497.185,84 lei.

Încă o dată, neobositul edil al comunei Schitu Golești a arătat că dacă vrei, se poate! De altfel, acesta a fost dezideratul său de când se află la cârma comunei, de a face din localitatea din care face parte una dintre cele mai frumoase, moderne, civilizate și curate și iată că după aproape 7 ani, totul i-a ieșit ca la carte. Și-a pus în cap investiții mărețe și după o muncă titanică, a reușit să le ducă la capăt și aici vorbim de canalizare și alimentare cu gaze, proiecte la care mulți omologi de-ai săi încă jinduiesc. Din păcate, Câmpulungul mai așteaptă o tură  sau mai multe până să-i vină rândul.

Așa că, în această săptămână, edilul va semna proiectul de finanțare și apoi, va da drumul la licitație pentru a afla în scurt timp cine va fi câștigătorul. Să sperăm că nu vor exista contestații și lucrurile se vor mișca rapid. De astfel de edili avem nevoie, să fie implicați și să aibă mereu în atenție interesul și confortul cetățeanului care l-a votat dar și al aceluia care nu l-a votat.Nu  să aibă în gând decât cum să mai „sifoneze” niște bani alături de „gașca de prieteni ” de care s-a înconjurat bineînțeles din…..interes. Tatiana PETRESCU

” Vorbim despre proiectul de  ” Canalizare menajeră și stație de epurare în comuna Schitu Golești, județul Argeș, etapa III (străzile laterale din satele Schitu Golești și Lăzărești și satul Costiță)”, pentru care am primit suma de 16.497.185,84 leiȘi această a treia etapă se va derula pe o lungime de 12,5km și va cuprinde 2 module de epurare a apei în trei trepte: fizică , chimică , biologică şi  2 stații de pompare pe străzile „Burnești” și „Tănășești”. De altfel, noi am fost eligibili pentru finanțare încă din vara anului trecut, dar a trebuit să mai reînnoim niște avize, să recalculăm prețurile materialelor care s-au scumpit foarte mult. Iată că am ajuns la final și este un lucru foarte bun pentru noi pentru că prin aceasă finanțare primită putem să facem canalizarea și pe străzile laterale și spun asta pentru că cea de-a doua etapă a canalizării, am făcut cu bani din bugetul local și pentru noi a fost un efort deosebit, am fost nevoiți să facem un împrumut pentru ca investiția să se facă pe repede înainte și să nu mai lungim agonia cu încă un an. Dar, am greușit și încă o dată vă spun că a fost foarte greu dar a meritat! Imediat ce voi semna proiectul de finanțare, vom da drumul la licitație și apoi, după aflarea câștigătorului ne vom apuca de treabă pentru că noi suntem operativi, după cum ne știți”, a declarat edilul Miriță.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %