În anul 2004, prin implicarea directă a ilustrului om de afaceri muscelean Gil Pristavu, de departe cel mai important și „curat” investitor câmpulungean, câștigă alegerile și devine primar Călin Andrei. Promițător prin prestanță, implicare și discurs, primarul liberal părea soluția optimă pentru Câmpulung. Dar încet, încet, se îndepărtează de principiile mentorului, intră în zonele de influență ale altor importanți oameni de afaceri, mai ales a celor care cochetau cu o subdiviziune masonică și care făceau parte din „Lyons” Câmpulung. Andrei, în virtutea impresiei lăsate electoratului, chiar și fără realizări, câștigă Primăria și în 2008, dar de data asta era departe de principiile lui Pristavu! Intrase în jocurile „organizatiei”. Așa apare în 2008, pripășită pe lângă „Lyons” , o asociere de „oameni de bine” care se autointitulează „WE SERVE” , sugerând că ei își pun în slujba câmpulungenilor toată energia și disponibilitățile financiare, ca să le fie bine, mai ales nevoișilor. Bineînțeles că nu putea lipsi de acolo primarul Andrei.
Când în numerele viitoare îi veți lectura pe cei 23 de membri, când veți vedea ce funcții au ocupat și încă unii mai ocupă, când veți face legătura între ei, familiile lor, prietenii lor dar mai ales, PARTIDELE de care aparțin sau au aparținut, veți trage singuri concluzii de ce CÂMPULUNGUL A STAGNAT!
Va vedea și primarița din ce motiv nu are nicio șansă să realizeze performanțe în UAT Câmpulung. Bineînțeles, dacă va ști să facă acele conexiuni între personaje, inclusiv ca influențe esențiale în Consiliul Local! Vom reveni cu precizări concrete în scurt timp!
Trinomul muscelean