0 0
Read Time:2 Minute, 8 Second
Când auzim de performanțele redutabile obținute de elevii câmpulungeni și musceleni la diferite concursuri,  speranța că viitorul sună bine la Câmpulung  devine o certitudine. Școala câmpulungeană a devenit  an de an, un adevărat creuzet în care se modelează talente, campioni, elevi ce obțin rezultate extraordinare la concursurile națioanle și internaționale și care ne umplu sufletul de bucurie dar și de recunoștință pentru cei care se află în spatele lor, dascăli și părinți, care zi de zi, cu migală și răbdare îi direcționează și le  insuflă dragostea pentru carte și performanță.
Este cazul și elevului Colegiului Național „Dinicu Golescu”, Vasile Teodor Nedelcu din clasa a  X-a D, care a obținut un rezultat de excepție în cadrul Circuitului Internațional de Șah „Grand Prix România” găzduit de municipiul Cluj Napoca, în perioada 13-14 iunie.  Acesta a reușit  marea performanță de a se clasa pe locul I, la categoria U1600 elo, după ce a concurat împotriva unor adversari puternici.  În concluzie, tânărul elev, Vasile Teodor Nedelcu merită toate felicitările și admirația noastră  și cu siguranță, vom mai scrie despre el și performanțele sale.
Aceleași felicitări și mulțumiri le îndreptăm și  către dascăli  dar și către părinții săi! La scurt timp de la aflarea rezultatului obținut, directorul Colegiului Național „Dinicu Golescu”, Maria Magdalena Dorcioman a postat pe pagina de FB un mesaj de felicitare.
„Felicitări Elevului Nedelcu Teodor Vasile pentru Performanța Remarcabilă la Circuitul Internațional de Șah GrandPrix România! ♟️
Suntem mândri să anunțăm că elevul nostru, Nedelcu Teodor Vasile, din clasa a X-a D, diriginte Ivan Adina, a participat la etapa a 2-a a Circuitului Internațional de Șah GrandPrix România, desfășurată la Cluj-Napoca, în perioada 13-14 iunie.
În cadrul acestui prestigios turneu, Teodor a concurat împotriva unor adversari puternici și a demonstrat abilități remarcabile de strategie și concentrare. Cu o performanță deosebită, el a obținut locul I la categoria U1600 elo, un rezultat care ne umple de mândrie și bucurie. 🏆👏
Teodor a avut onoarea de a se întâlni cu mari maeștri recunoscuți la nivel mondial, inclusiv:
📌Vladimir Fedoseev, campion european și mare maestru al șahului,
📌Viswanathan Anand, de cinci ori campion mondial și câștigător al Cupei Mondiale de două ori, fiind primul mare maestru de șah al Indiei,
📌Kirill Shevchenko, mare maestru de șah și reprezentant al României, care a obținut locul 4 în clasamentul general al acestei etape.
În numele întregii comunități școlare, dorim să îi transmitem lui Teodor cele mai calde felicitări pentru această realizare excepțională.
Bravo, Teodor! Continuă să ne inspiri cu determinarea și pasiunea ta pentru șah! ♟️✨
Dir. prof. Maria-Magdalena DORCIOMAN
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %