0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

În vacanța de Rusalii, pe 5 iunie, Lereștiul își îmbracă hainele de  sărbătoare și-și deschide larg porțile pentru primirea oaspeților veniți din toate colțurile țării. Ziua Comunei, sărbătoare ajunsă la cea de-a XIV-a ediție este un motiv bun de distracție dar și de bucurie, pentru a strânge laolaltă toată suflarea comunei.Edilul Marian Toader, orchestratorul acestui eveniment se află acum în febra pregătirilor acestui mult așteptat eveniment de localnici care după cum se știe, sunt și harnici dar și doritori de distracție. În acest an, Marian Toader care se vrea un conservator, i-a păstrat pe artiștii de anul trecut care i-au încântat pe localnici și oaspeți dar a venit și cu ceva ….proaspăt și cu multe surprize, desigur. Așa că, fiind vacanța de Rusalii, evident că este liber la ….distracție! Iată cum arată programul gândit de edilul Toader care a pregătit două zile de spectacol, joc și voie bună:

Duminică, 4 iunie – ora 16.00 – Proiecție film ” Nunta domnului  Harry W Morgan cu doamna Catherine F Devlin- 1973 jr” – Aniversarea a 50 de ani de la evenimentul cu răsunet internațional  la Căminul Cultural „Sarmiza Bilcescu Alimănișteanu” Voinești; Expoziție fotografică.

–  ora:18.00 – Petrecere și voie bună cu Saracino Band-Parc Lerești

Luni, 5 iunie: ora 10.00-13.00 – Slujbă Hramul Bisericii „Sfânta Treime” din Răceni, sat Voinești;

ora 13.00-15.00 – „Festivalul covrigilor cu ou” – ediția a XIV-a organizat de Asociația Alunelul-Cîminul Cultural Lerești; Concurs și premieri persoane fizice, persoane juridice și tinere speranțe;

ora 15.00-16.00 – Primirea oaspeților, alocuțiuni, premieri;

ora 16.00- 22.30 – Spectacol artistic

ora  22.30 –  Foc de artificii

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %