0 0
Read Time:2 Minute, 39 Second

Un lucru este cert! Elena Lasconi este hotărâtă să scoată bani și din piatră seacă! Nemaiștiind cum să facă rost de bani, aceasta a luat în calcul toate posibilitățile și mai ales, a oportunităților pentru ca buzunarul Primăriei  „gol și rupt” să fie  reparat și reumplut.

Și, după măsura recuperării datoriilor avute la buget de către câmpulungenii care au cam uitat să le achite de ani buni pentru că s-a putut!, Elena Lasconi a pus ochii pe locuințele Primăriei care în majoritatea lor sunt în paragină, ba mai mult, mai și toacă an de an, bani grei pentru reabilitare și modernizare dar degeaba pentru că ele rămân tot niște ….”Cenușărese” din cauza chiriașilor care nu-și dau interesul pentru a le păstra în stare bună. Dată fiind situația, de aceste clădiri și apartamente care atârnă ca un bolovan greu de gâtul Primăriei încearcă acum Elena Lasconi să se debaraseze.

De investit din partea lor, nici nu se pune problema pentru că dacă nu sunt ale lor, nu le convine și oricum, puțini sunt cei care își pot permite asemenea lucruri. Așa că s-a gândit că ar fi bine dacă chiriașii ar avea posibilitatea să le cumpere, altfel ar sta treaba și astfel,  aceste investiții făcute de Primărie s-ar opri și în concluzie, Primăria ar avea de câștigat pentru că ar pune mâna pe niște bani pe care i-ar putea folosi la alte investiții și în plus, nu ar mai fi nevoită să cheltuie permanent bani pentru reabilitarea lor. Așadar, ideea ei este foarte bună, dar să vedem acum, dacă „nevoiașii” Primăriei își vor și permite prețurile rezultate în urma evaluărilor făcute de specialiști.

Tatiana PETRESCU

 

 Elena Lasconi: „Este adevărat că, cu acești bani luați nu te poți apuca să asfaltezi!”

”  Nu-mi place să fiu spectator la „decesul” unei clădiri așa că au început mai multe achiziții pentru servicii de evaluare pentru că dorim să vindem tot ce se poate vinde pentru că avem nevoie de bani pentru a le amenaja pe cele existente. Adică, vrem să vindem locuințele convenabile și am insistat să vindem și locuințele ANL dar am înțeles că oamenilor nu le-a convenit prețul, dar nu l-am făcut noi, Primăria căci nu sunt ale noaste, noi suntem un intermediar către care se duc banii către ANL. Probabil, că începând de anul acesta, o să fie scoase la licitații mai multe clădiri și vă dau câteva exemple: clădirea aceea pe care am primit-o moștenire și este o clădire foarte frumoasă de pe lângă Grădina Publică, mai sunt câteva apartamente pe care oamenii doresc să le cumpere și până acum, nu înțeleg de ce nu a fost această deschidere pentru că dacă  omul nu este proprietar, nu-i convine să facă nicio investiție. Plus că dacă el face o investiție într-un apartament care aparține de Primărie, crește prețul atunci când vine evaluatorul să vadă cum este apartamentul! Așa că eu cred că este o chestiune înțeleaptă să facem asta pentru că  este în interesul tuturor. Este adevărat că, cu acești bani luați nu te poți apuca să asfaltezi dar îi vom folosi tot pentru locuințe „, a declarat Elena Lasconi.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %