0 0
Read Time:1 Minute, 43 Second

Consilierului Local POL, Dan Șain i s-a părut cam scump prețul parcărilor pentru persoane juridice impus de primarul Lăsconi: ,,Noi ar trebui să susținem activitatea oamenilor de afaceri din Câmpulung, nu să îi alungăm”.

 

Taxele pentru un loc de parcare în centrul Câmpulungului care vizează persoanele fizice dar și persoanele juridice au fost supuse ieri, la vot în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local. Astfel,consilierii locali, au votat ca nivelul taxei de parcare pentru anul 2021 este de 80 lei/an inclusiv TVA penmtru persoanele fizice și de 800 de lei /an pentru un loc de parcare atribuit persoanelor juridice și pentru persoanele fizice care desfășoară o activitate autorizată. Contractele de închiriere a locurilor de parcare rezidențiale au o valabilitate de 3 ani de la data închirierii acestora și pot fi prelungite printr-un act adițional pentru perioade consecutive de 3 ani cu condiția ca solicitarea de prelungire să fie exprimată în scris de către locatar cu cel puțin 60 de zile înainte de expirarea perioadei pentru care a fost valabil contractul, respectiv actul adițional. Pentru că taxa pentru un loc de parcare aplicată persoanelor juridice, cea de 800 lei/an, i s-a părut cam mare, consilierul local POL, Dan Șain a avertizat-o pe primarul Lăsconi că în loc să ajute întreprinzătorii, aceasta le mai pune un bolovan de gât, forțându-i să plătească o taxă foarte mare în condițiile în care la Câmpulung, sărăcia este lucie: ,,Noi ar trebui să susținem activitatea oamenilor de afaceri din Câmpulung, nu să îi alungăm”.
Bineînțeles că edilul Lăsconi nu a rămas fără replică și i-a răspuns consilierului Șain, în stilu-i caracteristic: „Domnule Șain, vreau să vă spun că sunt doar 10 firme în Câmpulung care au sediu la blocurile din cartierele orașului și că vreau să vă mai spun că mesajul dumneavoastră este unul populist. Să știți că, firmele „șmechere” de transport au sediul tot într-un apartament”. Dialogul dintre cei doi, poate fi ceva în genul reclamei cu halatul ” Scump doamnă, scump! În partea cealaltă era mai ieftin!!”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %