0 0
Read Time:1 Minute, 51 Second

Unde nu trebuie să îți ții niciodată banii și lucrurile de valoare? Un fost spărgător a spus care sunt cele mai nesigure locuri

Unde nu trebuie să îți ții niciodată banii și lucrurile de valoare? Un fost spărgător a dezvăluit locul unde nu trebuie să îți ții niciodată banii și lucrurile de valoare. Mulți hoți sunt tentați să meargă acolo. Există anumite locuri unde nu trebuie să îți ții niciodată banii și lucrurile de valoare. Hoții sunt deseori tentați să meargă direct acolo, atunci când intră în casa, dezvăluie un fost spărgător.

Sfaturile unui fost spărgător. Unde nu trebuie să îți ții niciodată banii și lucrurile de valoare?

Care sunt locurile unde nu trebuie să îți ții niciodată banii și lucrurile de valoare? Cel mai probabil mulți dintre noi le cunosc deja și se bazează pe ele. Un fost spărgător a dezvăluit ce pot face proprietarii de case pentru a descuraja infractorii să intre în proprietatea lor.

Totodată, el a dezvăluit și care sunt locurile unde e nu trebuie să îți ții niciodată banii și lucrurile de valoare. Acolo ar merge prima oară un hoț dacă vrea să jefuiască o casă. Bărbatul care a făcut postarea spune că a făcut luni întregi de închisoare, însă acum este agent de securitate.

Unde nu trebuie să îți ții niciodată banii și lucrurile de valoare

Borcanele din bucătărie și sertarele comodei sunt locuri unde nu trebuie să îți ții niciodată banii și lucrurile de valoare“Da, locuri precum borcanele din bucătărie sau sertarele comodei, chiar și în spatele sertarului însuși. Acestea au fost întotdeauna ”locuri fierbinți pentru bani,” la fel ca și dulapurile, din anumite motive.“, a  declarat  bărbatul.

Și totuși cum își poate proteja o persoană casa? Fostul spărgător spune că cel mai bun lucru pe care îl poate face oricine este să își ia un câine. Hoții evită să jefuiască locațiile unde văd un câine, fie el în curte, sau în interior.

Un alt sfat esențial venit din partea bărbatului este cel legat de accesul hoților. Potrivit acestuia, în general, un spărgător intră fie pe fereastră, fie pe ușa din spate. De asemenea, acesta caută și chei ascunse în grădină pentru ca jaful să fie unul mai ușor.

 

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %